Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cestáři budou v novém. Kraj otevře zrekonstruované sídlo Krajské správy silnic

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 24. 09. 2019 00:00
  • Doprava
  • Rozvoj

Sdílet článek

Téměř rok trvala rekonstrukce sídla Krajské správy silnic Libereckého kraje na ulici České mládeže v Liberci. Jeho slavnostní otevření se uskuteční ve středu 25. září od tří hodin odpoledne. Od 1. října 2019 tak dojde i ke změně korespondenčního a doručovacího spojení ředitelství a libereckého a jabloneckého pracoviště organizace, a to na adresu České mládeže 632/32, 460 06 Liberec VI.

Rekonstrukce sídla této příspěvkové organizace Libereckého kraje začala 20. srpna 2018 a skončila 19. srpna 2019 a na základě výsledků výběrového řízení ji provedla firma INSTAV stavební práce.

„Celkové náklady dosáhly 17,7 milionu korun, přičemž rekonstrukci hradil kraj ze svého rozpočtu. V jejím rámci byly zřízeny i nové přípojky vody, nízkého napětí a plynu,“ informoval náměstek hejtmana pro rezort dopravy, investic a veřejných zakázek Jan Sviták. Náklady na vybavení informačního a orientačního systému do zrekonstruovaného sídla cestmistrovství dosáhly 2,1 milionu korun.

Nyní budou mít pracovníci Krajské správy silnic k dispozici celkem 18 kanceláří, dvě zasedací místnosti pro 24 osob, celkem šest příručních skladů a dva sklady samostatné. Zázemí zde najde celkem 30 pracovníků, jimž poslouží nový samostatný archiv. U sídla je 24 parkovacích stání.

Krajská správa silnic Libereckého kraje spravuje 2076 kilometrů silnic II. a III. třídy na území Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky