Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dva týmy krajských úředníků jezdily v květnu do práce na kole, duo Kotyk - Polák má stříbro

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 06. 2014 14:58
  • Doprava

Sdílet článek

Po celý květen se zapojilo do akce Do práce na kole přes 5000 cyklistů ze 17 měst z celé České republiky.

V Libereckém kraji se zúčastnilo 59 družstev z různých firem, úřadů i škol. Všichni cyklisté jezdili každý den na kolech do práce, i přes nepřízeň počasí.

Krajský úřad reprezentovalo 6 úředníků ve dvou týmech – dvojčlenní  Krajťáci – Michal Kotyk a František Polák, a čtyřčlenná Rychlá razítka – Klára Hrušová, Markéta Coufalová, Pavel Schröter a Viktor Liška. 

Skvělí Krajťáci skončili s 98% účastí na 2. místě a výborná Rychlá razítka s 80% účastí na 16. místě z 59 týmů.  Nejvíce kilometrů najezdil Viktor Liška se 423 kilometry, který denně brázdí trasu Jablonec n. N. – Liberec a zpět.

„Je příjemné, že máme možnost se po jízdě osprchovat, když jedeme ráno před prací na kole, někteří desítky kilometrů,“ pochválila krajský úřad, který podpořil své zaměstnance v soutěži zaplacením startovního poplatku, Markéta Coufalová.

Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční v rámci Cyklofestu v pátek 6. 6. od 17 hodin v Lidových sadech v Liberci.  Cyklistice a akci Do práce na kole zdar!

 

Program Cyklotestu 2014:

17:00 slosování účastníků a vyhlášení vítězů kampaně Do práce na kole

18:00 – kapely Bandoleros | Hula Pop | Dědkové

15:00 - 18:00 – sbírka kol a přestavení projektu Kola pro Afriku

Po celou dobu akce: Netradiční výzdoba kol | tvorba otevřené cyklomapy Liberce a Jablonce | možnost vyzkoušení elektrokol | jízda zručnosti pro děti…

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky