Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj přispěje na dopravu žáků na říjnový veletrh vzdělávání EDUCA 2014

Mgr. Langer Jiří

  • 02. 09. 2014 17:19
  • Doprava
  • Školství

Sdílet článek

Částku 200 tisíc korun rozhodla Rada Libereckého kraje uvolnit na dopravu žáků mimo libereckých základních a středních škol na říjnový veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA MYJOB LIBEREC 2014.

„Chceme umožnit žákům posledních tříd základních a středních škol i z odlehlejších lokalit kraje účast na veletrhu, a tím jim rozšířit obzory pro tak stěžejní rozhodnutí o své školské či pracovní budoucnosti. Mezi vystavovateli najdou žáci základních škol střední školy nejen z Libereckého kraje, středoškoláci se mohou seznámit s nabídkou vyšších odborných a vysokých škol, ale i s nabídkou pracovních míst,“ objasnila důvody rozhodnutí radní Alena Losová, pověřená vedením resortu školství, mládeže a zaměstnanosti.

Text výzvy je umístěn na školském portálu Edulk.cz viz: http://www.edulk.cz/Příspěvky/tabid/72/EntryId/3004/Doprava-zaku-na-veletrh-EDUCA-vyzva-k-predkladani-zadosti-o-dotaci.aspx O dotaci mohou žádat nejen základní a střední školy z Libereckého kraje (vyjma město Liberec), ale i školy z jiných krajů. Žádosti budou uspokojovány až do vyčerpání vyčleněných příspěvků, upřednostňovány pak budou žádosti škol z Libereckého kraje. Více o veletrhu konaném 16. – 18. října 2014 se dozvíte na stránkách http://www.edulk.cz/

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky