Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejoblíbenějším řidičem LK je usměvavý Jiří Štefánek a vlídná a přísná průvodčí Petra Kudláčková

Mgr. Langer Jiří

  • 10. 12. 2014 16:31
  • Doprava

Sdílet článek

V anketě o nejoblíbenějšího řidiče autobusu a průvodčí ve vlaku zvítězili pro rok 2014 řidič Jiří Štefánek ze společnosti BusLine a.s. a průvodčí Petra Kudláčková z firmy Vogtlandbahn.

Hlasy získaly prostřednictvím webové stránky  http://www.iidol.cz/ v době od ledna do 14. listopadu letošního roku.

„Celkem hlasovalo, došlo cca 1600 cestujících,“ uvedl ředitel KORID LK Jiří Hruboň.

Anketa se vyhlašuje od roku 2010.

Průvodčí Petra Kudláčková pracuje u společnosti Vogtlandbahn od roku 2010, přesně od 12. 12. 

„Jezdím s Trilexem na trati Liberec – Žitava – Varnsdorf -  Rybniště/Seifhennersdorf třikrát denně a moc mě to baví,“ prozradila paní Petra s tím, že největší problémy jsou s cestujícími - šetřílky kteří si koupí jízdenku do určité stanice a chtějí vystupovat později. „Třeba mají lístek do Chotyně a dělají, že přejeli a chtějí vystoupit v až Hrádku. To se jim však nedaří,“ doplnila s šibalským výrazem v obličeji.

„Naše paní průvodčí je myslím u nás od počátku spokojená. Je vlídná a zároveň přísná, a takové mladé lidi potřebujeme,“ pochválil a pogratuloval nejoblíbenější průvodčí Libereckého kraje Jaroslav Šulc z mateřské společnosti Vogtlandbahn.

Jiří Štefánek se vyučil automechanikem a 11 let pracoval v dílnách ČSAD. Za volant autobusu sedl v roce 1998, nejprve na trase Liberec - Brno, nyní hobluje silnici mezi Bukovinou a Nemocí Turnov na třináctikilometrové trati.

„Ujedu denně 170 kilometrů, vypadá to, že podle nového jízdního řádu najedu denně dvě stovky,“ řekl usměvavý šofér žijící v Dolánkách.

 

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky