Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přes železniční přejezd ve Frýdlantě řidiči neprojedou do středy

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 31. 10. 2016 16:19
  • Doprava

Sdílet článek

Železniční přejezd v Žitavské ulici ve Frýdlantě, na silnici I. třídy č. 13, bude zcela uzavřený až do středy 2. listopadu do 13:00 hodin. Krajský úřad Libereckého kraje, odbor dopravy, obdržel dnes ráno žádost o prodloužení úplné uzavírky dané silnice.

Původně se měl úsek silnice otevřít dnes v 18:00 hodin. Důvodem prodloužení termínu je podle dodavatele odstranění konstrukčních vrstev původního železničního přejezdu a nutné technologické přestávky při pokládce nového povrchu vozovky.

Motoristé proto musejí i nadále využívat objízdné trasy vedoucí po silnicích II. a III. třídy přes Větrov a Hág. Zákaz vjezdu rovněž platí pro nákladní vozy nad 12 tun (mimo dopravní obsluhy).

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky