Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Resort dopravy přijímá žádosti o dotaci na zvýšení bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 06. 2014 15:00
  • Doprava

Sdílet článek

Liberecký kraj 25. června 2014 zveřejnil  výzvu k předkládání žádostí do Dotačního fondu Libereckého kraje pro rok 2014 – PROGRAM DOPRAVA - Podprogram 6.2 – Zvýšení bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích – odkaz - http://doprava.kraj-lbc.cz/dotacni-program-doprava/podprogram-62-zvyseni-bezpecnosti-provozu-na-pozemnich-komunikacich .

Podpořeny budou opatření na ochranu zranitelných účastníků provozu na pozemních komunikacích – zpomalovací světelná zařízení, přechody pro chodce, úpravy chodníků, autobusové zálivy, vjezdové ostrůvky, vodorovné i svislé dopravní značení.

Celkový finanční objem určený pro tuto výzvu je 504.000 Kč, minimální výše podpory je 50.000 Kč a maximální výše podpory je 200.000 Kč. Dotace bude poskytnuta na vymezený účel do maximálně 50% z celkových skutečných způsobilých výdajů projektu.

 

Uzávěrka příjmu žádostí v  je dne 8. 8. 2014 do 14ti hod (termín doručení na podatelnu KÚ LK a doručení elektronické žádosti).

Žádost musí být zaslána jak elektronicky na formuláři roku 2014, tak i písemně. Žádost v písemné podobě musíte doručit i s povinnými přílohami, jejichž seznam najdete v příslušné Výzvě k předkládání žádosti o dotaci z Dotačního fondu Libereckého kraje.

Informace Vám poskytne Ing. Iveta Moravcová, telefon: 485 226 589, mobil 739 541 616 nebo email: iveta.moravcova@kraj-lbc.cz . Žádosti je možné konzultovat nejpozději do 7. 8. 2014.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky