Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Silnice z Bílého Kostela do Hrádku nad Nisou se otevře 1. července

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 27. 06. 2014 14:30
  • Doprava

Sdílet článek

Na silnici I. třídy 35 v úseku Bílý Kostel nad Nisou – Hrádek nad Nisou bude zahájen provoz v úterý 1. července 2014 v 11:00 hodin. Slavnostní otevření se uskuteční u prvního mostu na nově zprovozněné komunikaci ve směru od Bílého Kostela.

Za Liberecký kraj se akce zúčastní hejtman Libereckého kraje Martin Půta a člen rady kraje pověřený řízením rezortu dopravy Vladimír Mastník. Otevření pro veřejnost se předpokládá od 14:00 hodin.

Odbor dopravy Krajského úřadu LK po posouzení žádosti stavebníka, tj. Ředitelství silnic a dálnic ČR, rozhodl za předpokladu dodržení dalších podmínek, že se od 1. 7. 2014 do 31. 10. 2015 povoluje zkušební provoz stavby „Silnice I/35 Bílý Kostel – Hrádek nad Nisou“. 

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky