Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Sjezd do Košické ulice v Liberci bude úplně uzavřen

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 29. 09. 2017 08:40
  • Doprava

Sdílet článek

Probíhající rekonstrukce mostu a rampy na silnici I. třídy před odbočkou k Centru Babylon v Liberci uzavře sjezd ze silnice I/35 od Turnova. Řidiči tudy do Košické ulice neprojedou od 1. října do konce listopadu. Během dvou měsíců dojde k úplné rekonstrukci sjezdové rampy.

Dopravní omezení na silnici I/35 v Liberci bylo Krajským úřadem Libereckého kraje povoleno už koncem května letošního roku právě z důvodu havarijního stavu mostu a nutné rekonstrukce rampy. Od 1. října začne druhá etapa, samotné práce na sjezdové rampě do Košické ulice. Úplné uzavření silnice I. třídy ze směru od Turnova do centra Liberce potrvá nejpozději do 30. listopadu. 

 „Důvodem uzavírky je kompletní rekonstrukce sjezdové rampy, včetně napojení na jízdní pás silnice I. třídy,“ vysvětluje vedoucí odboru dopravy Jan Čáp.

Objízdné trasy budou označeny a ze směru od Turnova povedou po silnici I/14 do Vratislavic nad Nisou k pivovaru a dále ulicemi Tanvaldská a Jablonecká. Ze směru od Rochlice bude možné využít již stávající objízdnou trasu ze sjezdu ze silnice I/14 k aréně a dále ulicí Doubskou, Čechovou a Šumavskou. 

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky